Будівельні матеріали Луцьк Блок трейд - будівельні матеріали Луцьк

Чому варто використовувати сонцезахисні аксесуари VЕLUX?

Мансарда – приміщення під дахом, яке все частіше в сучасних умовах використовується в якості житлових кімнат. Це чудове місце, де можна втілити нестандартні інтер’єрні рішення і облаштувати спальню, дитячу кімнату, кухню, ванну, вітальню тощо. Денне світло відіграє для людини величезну роль, воно прямо впливає на здоров’я, працездатність та настрій.

 Компанія VELUX - лідер на світовому ринку виробництва мансардних вікон та аксесуарів вже понад 75 років.  Торгові представництва у 40 країнах, виробничі потужності у 11 країнах,  продукція бездоганної якості - результат роботи  компанії. Всі заводи  мають міжнародні сертифікати якості, системи екологічного управління та умов праці персоналу. 

Дахові вікна VELUX дозволять забезпечити в облаштованих кімнатах на мансарді більше світла, повітря та візуального простору. Проте. в спекотне літо постає особливо питання комфортної температури та регулювання, під потреби, освітленості кімнати. Тут особливо в нагоді стануть сонцезахисні аксесуари для мансардних вікон ВЕЛЮКС. Які продукти для захисту від сонця пропонує компанія Veluх та для чого їх потрібно використовувати? Читайте детальніше у даній статі.

Контроль світла в кімнаті за домогою штор VELUX

Сонячне світло надає нам енергії та покращує настрій. Проте в спекотний день часто є потреба зробити його менш яскравим, або взагалі затемнити кімнату, при потребі в комфортному відпочинку. Це просто та комфортно зробити завдяки шторам для дахових вікон від компанії Velux.

 Керувати ними можна вручну або дистанційно з живленням від  електромережі або сонячної батареї. Ви можете обрати в залежності від потреб та особистих вподобань наступні продукти.

Аксесуари для приглушення та розсіювання світла:

  • Рулоні штори
  • Штори-плісе
  • Римські штори
  • Жалюзі

 Рулоні штори Velux

Аксесуари для затемнення в кімнаті:

Забезпечать спокійний сон та відпочинок затемнюючі штори. Алюмінієве покриття зовні запобігає спеці в кімнаті. Еко-сертифікована тканина штор безпечна для спальні та дитячої кімнати. Сучасний витончений дизайн красиво підкреслить інтер'єр.

Затемнюючі штори Velux

Захист від спеки завдяки зовнішнім аксесуарам VELUX

Підтримати оптимальну температуру в мансарді в спекотне літо допоможуть екстер’єрні рішення від VELUX.

  • Маркізет блокує попадання сонячного проміння на скло мансардного вікна та запобігає перегріву приміщення. Комфортна прохолода в спеку та збереження красивого краєвиду завдяки сітчастій прозорій тканині - вагомі аргументи для вибору маркізета.

Маркізет Velux

  • Ролета ВЕЛЮКС – оптимальний вибір для регулювання температури, як при високих температурах влітку, так і при низьких температурах взимку. Крім того, аксесуар покращує акустичний комфорт та забезпечить повне затемнення для спокійного сну мешканців кімнати. При спробі несанкціонованого проникнення в приміщення  ролета буде слугувати ддатковим  безпековим фактором.

  Ролета Velux

Захист від комах

Свіже повітря в кімнаті запорука бадьорості та прекрасного самопочуття. Для того. щоб Ви спокійно провітрювали кімнату не турбуючись про дискомфорт від комах, встановіть москітну сітку від VЕLUX.

Москітна сітка  Velux

 Оптимальний температурний режим, регулювання необхідної кількості світла та свіже повітря найкраще забезпечить поєднання декількох сонцезахисних рішень. Підберіть правильно аксесуари до вікон і Ваше перебування на мансарді завжди буде комфортним.

Попередня стаття Наступна стаття
Ми використовуємо cookies-файли та інші сервіси для збору технічних даних користувачів. Це дозволяє забезпечувати працездатність та зручність використання сайту, покращує навігацію. Якщо Ви продовжуєте використовувати сайт, значить даєте згоду на їхній збір. Користувацька угода