Будівельні матеріали Луцьк Блок трейд - будівельні матеріали Луцьк

Газоблоки розміри. Скільки газоблоків в упаковці.

Газобетон все частіше обирають в якості будівельного матеріалу в малоповерховому котеджному будівництві. Газобетонний блок має форму прямокутного паралелепіпеда і точну геометричну форму. При розробці проекту будинку і розрахунку необхідної кількості блоків потрібно точно знати їхні розміри.

Крім розмірів газобетону, найчастіше цікавлять покупців:

  • скільки газоблоків в кубічному метрі?
  • скільки газоблоків на піддоні?
  • який розхід блоків на кв.м. кладки стіни?

Розміщені в даній статті таблиці дадуть Вам відповідь на ці питання. Газоблоки Стоунлайт вітчизняного виробництва мають, як правило, однакову довжину та висоту і різняться по товщині.

Розміри газобетонних блоків представлені у таблицях нижче.

Розміри газоблоків Стоунлайт

Розміри газоблоків Стоунлайт

Що стосується питання скільки в кубі газоблоку, то кількість блоків в 1 м залежить від їх розмірів. Наприклад, якщо припустити, що розмір газоблоку становить, скажімо, 200 мм × 200 мм × 400 мм, то об'єм одного блоку складе 0,016 м³ (0,2 м × 0,2 м × 0,4 м). У цьому випадку, в 1 м³ буде близько 62,5 блоків (1 м³/0,016 м³/блок).

Однак фактичний розмір та об'єм газоблоків може змінюватись в залежності від виробника та конкретного виду блоків. Рекомендуємо перевірити ці параметри в технічних характеристиках продукту, який ви розглядаєте.

Розміри білоруських газоблоків

Високим попитом на будівельному ринку України користується газобетон білоруського виробництва.  Його розміри відрізняються від  вітчизняного і наведені в наступній таблиці:

 Білоруські  газоблоки  розміри

Скільки коштує газоблок?

Ціна газоблоків може суттєво різнитися залежно від різних факторів, таких як місце розташування, виробник, тип та розмір блоків, а також обсяг замовлення. Ціни також можуть залежати від ринкових умов, включаючи інфляцію та зміни попиту.

Наприклад, ціна газоблоку за штуку на нашому сайті може змінюватись від 41 грн. Ціна газоблоку за куб може сягати 3210 грн.

Щоб отримати актуальну інформацію щодо цін на газобетонні блоки, рекомендуємо звернутися до наших менеджерів за консультацією. Ви можете порівняти пропозиції різних компаній та вибрати найкраще співвідношення ціни та якості у вашому регіоні.

Попередня стаття Наступна стаття
Ми використовуємо cookies-файли та інші сервіси для збору технічних даних користувачів. Це дозволяє забезпечувати працездатність та зручність використання сайту, покращує навігацію. Якщо Ви продовжуєте використовувати сайт, значить даєте згоду на їхній збір. Користувацька угода