Будівельні матеріали Луцьк Блок трейд - будівельні матеріали Луцьк

Команда Старті на навчанні від Siltek

Нещодавно команда Старті отримала класний досвід, відвідавши майстер-клас від компанії Siltek.

Трішки інфо 📌
Продукція Siltek – це сучасні будівельні матеріали нового покоління. Усі суміші виготовляються виключно з високоякісної сировини від провідних виробників Європи: Basf SE, Wacker Chemie AG, Momentive Specialty Chemicals BV, Ashland Industries Europe GmbH, а також вітчизняних виробників: ПАТ «Подільський цемент», ПАТ «Гіпсовик» та інших.

На українському ринку Siltek представлений широким асортиментом сухих будівельних сумішей, фарб, декоративних штукатурок і ґрунтовок – в цілому більше 100 видів товарів. Стабільна якість, довговічність і екологічність – незмінні конкурентні переваги продукції Siltеk.

Наші менеджери отримали усю інформацію щодо новинок, які відтепер можна придбати у Старті. А також самі взяли участь у кількох експериментах, перевіривши усі суміші на міцність та надійність 💪

Тож відтепер пропозиція Старті для вас поповнилась будівельними сумішами від Siltek. Суміш для теплоізоляції, клей для плитки, штукатурка гіпсова – ці та інші новинки уже представлені на сайті – будівельні суміші Siltek.

Переконані, з продукцією Siltek ремонт буде радувати вас довгі роки 🏠

Попередня стаття Наступна стаття
Ми використовуємо cookies-файли та інші сервіси для збору технічних даних користувачів. Це дозволяє забезпечувати працездатність та зручність використання сайту, покращує навігацію. Якщо Ви продовжуєте використовувати сайт, значить даєте згоду на їхній збір. Користувацька угода